934653619 info@lilacs.es

TRACTAMENTS CORPORALS

Oferim una amplia gama de tractaments corporals.

CAVITACIÓ:

La cavitació és la formació de bombolles de vapor en un medi mitjançant l’ona mecànica de l’ultrassó. Aquestes bombolles que es creen en el medi cel·lular desnaturalitzen la membrana de l’adipòcit, trencant-la, i deixant-los anar cap a la sang i així ser eliminats junt amb altres residus mitjançant l’orina.

Objectius de la cavitació:

  • Reducció important de teixits adiposos localitzats.
  • Augment de la elasticitat de teixits subcutanis.
  • Augment del reg sanguini en les zones afectades per la cel·lulitis.
  • Acceleració del metabolisme dels àcids grassos per   augmenta/millorar el rendiment esportiu coneguda como la liposucció sense cirurgia o lipoescultura mèdica.

RADIOFREQÜÈCIA CORPORAL:

Produeix un escalfament profund que afecta a la pell i el teixit gras subcutani. L’escalfament afavoreix el drenatge limfàtic, que disminueix els líquids i les toxines. L’augment de la circulació de la zona permetrà millorar el metabolisme, i per tant, la millora de la pell. La Radiofreqüència provoca la nova formació de nou col·lagen tant a la pell com els teixits subcutanis.

TRACTAMENTS ANTICEL.LULITICS:

Per realitzar un tractament anticel·lulític correcte i eficaç, inicialment cal realitzar un PEELING CORPORAL. Un de les teràpies manuals més relaxants dins d’aquest apartat i del qual pots triar entre de xocolata o de fangs reductors.

Dues tècniques també manuals per combatre la cel·lulitis són el MASSATGE anticel·lulític i el DRENATGE LIMFÀTIC. El massatge consisteix en el trencament i mobilització de les cèl·lules adiposes de l’anomenada pell de taronja. I el drenatge limfàtic és un tècnica més suau que ens ajuda a, com el seu nom indica, drenar i eliminar líquids saturats que acaben formant la cel·lulitis. També es una molt bona eina per combatre el síndrome de cames cansades.

També trobem la PRESOTERÀPIA, una màquina que ens ajuda a imitar els efectes del drenatge limfàtic. D’una forma més generalitzada, drena la limfa de les extremitats inferior, ajudant a l’eliminació de toxines i activant la circulació de les cames.