934653619 info@lilacs.es

ALTRES TERÀPIES

Depilacions a dones i homes.

Manicures i Pedicures

Manicura

 

 

 

 

 

GELAC:  Es un gel polish de extrema actualitat, permet una durada de la manicura en perfectes condicions i brilla durant 15 dies, evita estillats, taques i te un acabat mirall, sec en 3 min.

UVA

FOTODEPILACIÓ:  Es un sistema depilatori que emplean la llum com a mètode al pèl, s’aplica una llum filtrada e intensa sobre la zona a tractar de tal forma que destrueix l’arrel del pèl sense danyar la pell.

ACUPUNTURA: És una alternativa terapéutica per certs problemas de salut.

Els seus beneficis són tant per tractaments de dolors musculars i articulars (cefalees, lumbàlgies, ciatàlgies, neuràlgies, fibromialgia, paràlisis facial..) com per dolors viscerals (gastritis, amenorrees, disminorrees, etc….)

Ajuda molt en problemas d’insomni, ansietat, asma, estrés i inclús  pot ajudar-te a baixar de pes.

Per més información preguntan’s  sense cap compromis!

MESOTERAPIA HOMEOPÀTICA: és un tractament que consisteix en l’administració de petites dosis de productes homeopàtics en la primera capa de la dermis (just per sota de la pell) mitjançant injeccions.

Aquesta tècnica ens permet tractar el dolor, agut i crònic; i molts especialistes en medicina deportiva la utilitzen per calmar el dolor produït per lesions esportives.

També té aplicacions en el camp de la medicina estètica. Redueix la celulitis, reafirma la pell de la zona i inclús es treballen les arrugues de la cara (mesolifting). La messoteràpia sutiliza per tractar altres afeccions com: cicatrius, acné, psoriasis, flacidessa, estries, pèrdua del cabell, malalties del sistema vascular perifèric…