934653619 info@lilacs.es

FISIOTERÀPIA

L’ Organització Mundial de la Salut (OMS) defineix  en 1958 a la fisioteràpia com:

“la ciencia del tratamiento a través de: medios físicos, ejercicio terapéutico, masoterapia y electroterapia. Además, la Fisioterapia incluye la ejecución de pruebas eléctricas y manuales para determinar el valor de la afectación y fuerza muscular, pruebas para determinar las capacidades funcionales, la amplitud del movimiento articular y medidas de la capacidad vital, así como ayudas diagnósticas para el control de la evolución”.

LILACS t’ofereix un servei de fisioteràpia personalitzat i adequat a les teves condicions físiques.

MASSATGE TERAPÈUTIC

El massatge terapèutic és un recurs per relaxar la musculatura tensa de diferents zones del cos. Ha de ser agradable i confortable. Les indicacions s’orienten a recuperar tendinitis, ruptures fibril·lars, disminuir dolors musculars, restablir mobilitat…

PUNCIÓ SECA

Tècnica que treballa els punts gatell en musculatures molt tenses i rígides mitjançant l’ús d’agulles. És una tècnica invasiva molt efectiva en el tractament de dolors muscular i rigidesa articular causats per contractures i/o tendinitis d’anys de evolució d’una forma ràpida doncs l’agulla arriba a l’epicentre del la contractura. Esta especialment indicada en pacients amb dolors musculars rebels, esportistes amb dolors que busquen solucions ràpides o pacients que no avancen davant del tractament  convencional.

FISIOTERÀPIA DE LA DONA

La fisioteràpia obstètrica i ginecològica abarca diferents vessants de la salut de la dona.

En l’obtetrícia la fisioteràpia es divideix en Pre-Part, per tractar de prevenir o alleugerar les tensions físiques i emocionals de l’embaràs i el part. Això es fa millorant o mantenint la salut física de la mare, ajudant-la a entendre els canvis que van sorgint en el seu cos. El fisioterapeuta obstètric s’encarrega de que la dona sigui conscient de la seva respiració i postura així com de preparar a la parella pel part.

I el Post-Part, on es important la figura del fisioterapeuta per ajudar a la mare a la recuperació mitjançant exercicis, higiene postural, tractament de possibles cicatrius (episiotomies o cesàrees), drenant edemes post-cesàrea en cames, prevenint i/o actuant sobre dolors del periné i valorant i/o tractant la musculatura o el sistema òssi de la zona lumbopèlvica.