934653619 info@lilacs.es

OSTEOPATÍA

Hola a tots sóc la Núria Muñoz fisioterapeuta col.legiada i osteòpata.

Des de fa un any em podeu trobar al Centre Lilacs.

Pot se no sabeu ben bé que es la osteopatia….

 

La osteopatia va neixer a USA a finales del segle XIX i va anar evolucionant entre metges i fisioterapeutas.

Es basa en assolir un sol objectiu: la máxima simetria corporal possible. Segons la osteopatia com mes aliniats estem tant la part estructural-òssia com les parts toves-muscles i vísceres més saludables estarem.

Es per això el que tothom coneix de la osteòpatia son les correccions articulars, però aquestes nomes són unas de les moltes tècniques que s’utilitzen.

El nostre cos esta interrelacionat i es per això que podem tractar un mal d’esquena «treballant» les vísceres o la migranya relaxant el crani, sigui com sigui sempre busquem el confort del pacient i mai fem res que ell no vulgui.

Podem tractar de des bebes a avis ( el meu pacient més gran té 98 anys i el més jove 20 dies).

Mals d’esquena, lumbalgies, ciatiques, torticòli, genolls, esquinços i mal de cap, son patologies que freqüentment sol.liciten els nostres serveis, altres com: dolors menstruals, còlics, migranyes, ATM, bucodentals, ansietat ó estres també tenen bons resultats.

 

Anar a l’osteopata no es anar a que et » petin l’esquena» ni a que et facin un massatge, anem a buscar un guariment i una millora global de l’organisme.

NÚRIA MUÑOZ I BALART COL.LEGIAT 5175